NGL Newsroom. Times.

Vacature: Directeur Projecten bij ProRail

Voor ProRail zoekt NGL International een Directeur Projecten: Een ervaren, inspirerende en slagvaardige veranderkundige met kennis en ervaring in het leiden van majeure projecten op het snijvlak van publiek en privaat.

Former executives of NGL are available as trusted advisors

In moeilijke tijden zoals deze heb je meer dan ooit behoefte aan een luisterend oor van een ervaren leider die jou en jouw positie begrijpt, oog heeft voor dilemma’s alsmede te maken keuzes en kan reflecteren op de actuele hectiek.

Vacature: Hermitage Amsterdam zoekt Lid Raad van Toezicht

Hermitage Amsterdam zoekt een lid Raad van Toezicht: een (bedrijfs)jurist met bij voorkeur een bi-culturele achtergrond.

“Everybody is an innovator” – Tanja Dik

"Everybody is an innovator' – Tanja Dik, Director Consumer Products & Services, Schiphol Group.

Purpose, Strategy, People and Business – a fascinating quest by Helen Mets

Purpose, Strategy, People and Business – a fascinating quest. NGL International’s guest of honour was Helen Mets, President Resins & Functional Materials, DSM.

"Bedrijfsleven, overheid en samenleving kunnen niet zonder elkaar"

Naar aanleiding van het boek "Groter denken, kleiner doen" reflecteren Herman Tjeenk Willink (Minister van Staat) en Herna Verhagen (CEO PostNL) over verbinding en verantwoordelijkheid.

"Groter denken, kleiner doen" - Herman Tjeenk Willink

De aanleiding voor Bercan Günel om mij uit te nodigen voor deze bijeenkomst – een uitnodiging die ik met buitengewoon veel plezier heb aanvaard – is het verschijnen van mijn boekje ‘Groter denken, kleiner doen’. Ik geef graag een korte toelichting op de belangrijkste elementen als context voor het debat.

Masterclass: Purpose-Led Leadership

A unique three-day program that addresses the key challenges and opportunities in implementing business transformation. During this masterclass, four faculty members will share their insights and experiences with senior leaders who want deepen to their purpose and their leadership.