The World According To Merel van Vroonhoven

Merel van Vroonhoven in haar eerste 6 maanden als CEO

2 december 2014

Merel van VroonhovenOnze gast was Merel van Vroonhoven.

Merel van Vroonhoven en Bercan GunelRuim 200 gasten hebben genoten van een bijzondere spreker. Merel heeft ons verteld hoe ze liever op ‘hartslag’ rent en niet ‘op tijd’. Niet bezig is met specifieke doelen en KPI’s, maar met gedrag. En ze sprak over die boeiende rollercoaster waaruit ze zoveel inspiratie haalt en hoe ze zelfbewust stappen maakt.

We hebben met Merel afgesproken, dat we haar over vijf jaar weer als spreekster uitnodigen. Zij hoopt dan enthousiast te kunnen melden, dat medewerkers binnen de financiële dienstverlening weer trots op verjaardagen vertellen over hun baan.

Na de lezing van Merel hebben we kort mogen kennismaken met de Nederlandse Vereniging voor Autisme. De zeer bevlogen Swanet Woldhuis en Henri Mandemaker gaven een stem aan mensen met autisme. “Mijn collega is licht autistisch” heeft dankzij hen een nieuwe dimensie gekregen.

Een greep uit de vele enthousiaste reacties:

“Geweldige ontbijtsessie. Zeer boeiend en leerzaam.”

“Een bijzondere start van de dag.”

“Een fantastische spreekster. Alles wat in mijn ogen past bij leadership van nu en de toekomst.”

“Jullie weten elke keer weer zeer boeiende mensen bij elkaar te brengen.”

Wij vinden het geweldig dat je erbij kon zijn en hopen je weer terug te zien op onze volgende bijeenkomst. In de tussentijd zijn we graag bereid om je te adviseren en bij te staan in veranderingen binnen jouw team en/of omgeving. Naar onze ervaring levert zelfs een oriënterend gesprek vele inzichten en vormt het een inspiratie bron. Bel ons.

     Bercan Günel                                      Wim Dufourné                           Nadine Janssen
06-52 67 59 34                                     06-10 68 35 93                                 020-705 89 10

Foto3

Wij organiseren “The World According To…” om een nieuwe generatie leiders met elkaar te verbinden. Om elkaar scherp te houden en elkaar te inspireren.
Because leadership matters.