NGL Newsroom. Times.

Het gewenste profiel voor de nieuwe leden Raad van Commissarissen behelst een drietal kennis- en ervaringsgebieden namelijk: zorg, ondernemerschap en organisatieontwikkeling & HR. We zoeken twee ervaren leiders die in staat zijn een verfrissende invulling te geven aan hun rol als (betrokken) commissaris in de verdere ontwikkeling van deze ondernemingen.
Een ervaren CFO bekend met projecten in technische omgevingen (bouw en/of ICT). Organisatiesensitief, heldere blik en analyses. Praktisch en pragmatisch. Een doener die de business begrijpt en het verhaal achter de cijfers snapt. Stevige business partner en vertrouwenspersoon voor de business. Integrale sturing: strategie, business, processen, mensen en systemen.
Voor ProRail zoekt NGL International een Directeur Projecten: Een ervaren, inspirerende en slagvaardige veranderkundige met kennis en ervaring in het leiden van majeure projecten op het snijvlak van publiek en privaat.
In moeilijke tijden zoals deze heb je meer dan ooit behoefte aan een luisterend oor van een ervaren leider die jou en jouw positie begrijpt, oog heeft voor dilemma’s alsmede te maken keuzes en kan reflecteren op de actuele hectiek.
Hermitage Amsterdam zoekt een lid Raad van Toezicht: een (bedrijfs)jurist met bij voorkeur een bi-culturele achtergrond.
"Everybody is an innovator' – Tanja Dik, Director Consumer Products & Services, Schiphol Group.
Purpose, Strategy, People and Business – a fascinating quest. NGL International’s guest of honour was Helen Mets, President Resins & Functional Materials, DSM.
Naar aanleiding van het boek "Groter denken, kleiner doen" reflecteren Herman Tjeenk Willink (Minister van Staat) en Herna Verhagen (CEO PostNL) over verbinding en verantwoordelijkheid.