NGL Newsroom. Times.

In today’s complex and interconnected business world, corporate leaders have to be like the mythological creature Argos—always looking out through a hundred watchful eyes, never losing sight of the opportunities and threats that come their way.
Vacature Financieel Directeur bij impegno en Kraamvogel Nederland - NGL International
Voor impegno en Kraamvogel Nederland zoeken wij een Financieel Directeur met hart voor de zorgsector, strategische visie maar ook zeer hands-on, praktisch en pragmatisch, extravert en met een hoog energieniveau.
Janet Dekker, CHRO Air France-KLM
Any change is always deeply embedded in a wider ecosystem. In fact, change is the only constant within any playing field. In other words, transition is less about handling individual changes and more about fostering a mindset that allows the company to move forward as a whole.
Vacature Lid Raad van Toezicht bij de Nieuwe Kerk Amsterdam - NGL International
Voor De Nieuwe Kerk in Amsterdam zoeken wij een nieuw lid Raad van Toezicht: Een gesprekspartner op niveau met kennis en expertise in (digital) marketing, bij voorkeur met een bi-culturele achtergrond. We zoeken een nieuwe generatie toezichthouder die met eigentijdse, jonge en frisse beelden kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Nieuwe Kerk Amsterdam.
Het gewenste profiel voor de nieuwe leden Raad van Commissarissen behelst een drietal kennis- en ervaringsgebieden namelijk: zorg, ondernemerschap en organisatieontwikkeling & HR. We zoeken twee ervaren leiders die in staat zijn een verfrissende invulling te geven aan hun rol als (betrokken) commissaris in de verdere ontwikkeling van deze ondernemingen.
Een ervaren CFO bekend met projecten in technische omgevingen (bouw en/of ICT). Organisatiesensitief, heldere blik en analyses. Praktisch en pragmatisch. Een doener die de business begrijpt en het verhaal achter de cijfers snapt. Stevige business partner en vertrouwenspersoon voor de business. Integrale sturing: strategie, business, processen, mensen en systemen.
Voor ProRail zoekt NGL International een Directeur Projecten: Een ervaren, inspirerende en slagvaardige veranderkundige met kennis en ervaring in het leiden van majeure projecten op het snijvlak van publiek en privaat.
In moeilijke tijden zoals deze heb je meer dan ooit behoefte aan een luisterend oor van een ervaren leider die jou en jouw positie begrijpt, oog heeft voor dilemma’s alsmede te maken keuzes en kan reflecteren op de actuele hectiek.