how-to-get-there-summitDe HTGT Summit is dé plek waar innovatief Nederland samenkomt.

De summit brengt de wereld van corporates, start-ups/scale-ups, Nederlandse innovatiehubs en investeerders dichter bij elkaar om cross-over verbindingen te maken.

De Nederlandse corporates delen cross-sectorale expertise, succesverhalen en hun meest briljante mislukkingen in diverse break-out sessies.

NGL International, www.ngl-international.com, heeft een samenwerkingsverband met S-ray Diagnostics. Zo wordt er tijdens de How To Get There Summit een specifiek seminar met S-ray Diagnostics georganiseerd.

Samen zijn we vooral trots op de CEO rondetafel met Lieve Declercq (Vitens), Tom Kliphuis (VGZ) en Govert Hamers (Vanderlande).

De leiders van deze volstrekt verschillende bedrijven gaan met elkaar in dialoog over het belang van alignment, de rol van leiderschap en de impact van innovatie.

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), expertisecentrum op het gebied van corporate entrepreneurship van de Erasmus Universiteit is de overall organisator van de How To Get There (HTGT) Summit, een initiatief van Minister Kamp dat onderdeel uitmaakt van StartupDelta, een programma van de Rijksoverheid bedoeld om de innovatie in Nederland te stimuleren (Neelie Kroes was de vorige en Prins Constantijn is de tegenwoordige ambassadeur).

Onze vraag is eenvoudigweg: kom je ook?

Ons specifieke seminar vindt plaats op de Haagse Hogeschool van 13:00 tot 16:00.

De summit start eveneens om 13:00, maar duurt inhoudelijk tot 20:30 en eindigt pas echt om 23:00 (en waarschijnlijk later) met een knallende afterparty.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen laat het ons dan weten.

info@ngl-international.com